31-01-2024 is onze drijfveer overleden en heeft de strijd tegen zijn vreselijke MITO verloren.
Willem was voor ons allemaal de reden om te beginnen met onze inzet voor de stichting ENERGY4ALL.
Willem werdt geboren op 6-12-2010 en vanaf het begin wisten zijn ouders dat er iets mis was.
in april van dat jaar kregen zij de slopende mededeling dat Willem ernstig ziek was en niet lang meer te leven had.
"Onze" Willem bleek een vechter in hart en nieren en heeft het gered tot 157 maanden en 3 weken pas toen was de koek echt op,echter pas nadat hij op zijn manier afscheid had genomen van zijn liefhebbende ouders en geweldige zussen.

Betekend dit nu dat Geef energie voor Energy4all stopt?
Zeker niet het verlijden van Willem en de manier waarop hij dat heeft gedaan hebben onze drive om door te gaan alleen maar vergroot,deze jongen heeft het ultieme gevecht geleverd dankzij zijn ouders en zussen.
het verdriet is gigantisch en nu is het aan ons om ons nog harder in te zetten voor de stichting zodat andere ouders dit vreselijke lot bespaart kan blijven.
Willem is en blijft onze drijfveer ookal waren we dan voor hem niet meer op tijd met een medicijn.

 

Onlangs hebben wij Geef energie voor Energy4all een nieuwe bankschroef in ontvangst genomen.
De bankschroef is gesponserd door Rietman uit Hasselt (OV).

Nieuw voor Energy4all- Forza4willem! Samen met Kayn en Dini haak ik dieren op bestelling! Geef aan wat je leuk vind en wij maken het! We zijn net gestart er is nog niet zo veel in voorraad. Maar dat gaat veranderen. Prijzen in overleg!

Opnieuw mogen we weer een lege flessen actie houden.
Dit keer bij de AH Dalfsen
We zitten onder de knop en er staat een bak hoe mooi is dat!!!
Lever snel je flessen in een steun de weg naar dat onmisbare medicijn tegen energiestofwisseling ziekten.
Help helpen op weg naar het medicijn.
Geef energie voor Stichting Energy4All

Onze cameraman Jaap van Willigen (bekend van oa. SBS6) heeft nog een extra video gemaakt van de afgelopen dagen in de bergen.
https://www.youtube.com/watch?v=nJ2-ANv0rDg

En ook hier het mooie filmpje van dag drie op de Stelvio!

https://www.youtube.com/watch?v=9GtpSZS3uqw

De dag video van Dag 2 de beklimming van de Mortirolo.


https://youtu.be/ZjF0wwPeMQ8

Vandaag hebben Anja, Aleyna, Alex, Jaco, Kayn, Pim,Tineke de Gavia beklommen.
Hier de hoogtepunten van vandaag.

https://www.youtube.com/watch?v=44RopRbVWXI
 

Overloon/Nieuwleusen.
Onlangs kregen we weer een berichtje van Familie Hofmans uit Overloon, dat zij weer een grote lading kroonkurken/wacinelichtjes en deksels hadden staan.
Afgelopen weekend zijn we van Geef Energie Voor Energy4all de vracht wezen halen.... Het was super veel, zoveel dat we gelijk weer een vracht weg kunnen brengen! Over twee weken gaan we de machtige bergen bedwingen in Italië en de opbrengst van deze vracht brengt ons weer een stukje dichterbij ons doel!

Samen voor het medicijn!

TEAM Forza4Willem STELT ZICH VOOR!
Team Forza4Willem heeft in 2014 voor het eerst mee gedaan aan het Forza4Energy4All
Pim Dollekamp heeft de Stevio, Mortirolo en Gavia al meerdere keren bedwongen op de fiets. Geweldig dat hij er weer bij is.
Alex en Tineke Duizer, hebben zich aangesloten bij het team Forza4Willem, omdat zij geraakt zijn door de verhalen. “Het meeste wat ons raakte was dat het voor ons allemaal zo makkelijk is je hebt de energie om leuke dingen te doen. Voor Willem en de andere kinderen is dit niet zo. Geen energie om met vriendjes en vriendinnetjes te spelen of naar school toe gaan. Wij vinden dat dit voor elk kind mogelijk zou moeten zijn en daarom geven zij hun energie om sponsors te vinden en op andere manieren geld op te halen om dat broodnodige medicijn er te laten komen”.
Tineke zal gaan wandelen en Alex gaat op de fiets.
Hans en Els de Rijk gaan mee als supporter. Voor Energy4all zetten zij zich in door oud ijzer in te zamelen en organiseren vele andere acties. Zij zullen de deelnemers weer naar de top schreeuwen!
Aleyna en Anja, collega’s bij de trein en vriendinnen, zijn woonachtig in Duitsland in het mooie Beieren. Zij houden beiden van natuur, wandelen, foto’s maken en kunnen bijna om alles lachen. “Dus in actie komen voor Willem en zijn lotgenootjes met Forza4Energy4All is dan eigenlijk een heel logisch gevolg. Iets doen wat we leuk en fijn vinden combineren met iets wat broodnodig is om deze verschrikkelijke ziekte uit de wereld te krijgen!”
Kayn, is 16 jaar en loopt mee met de Forza4energy4all omdat ook hij het belangrijk vindt dat iedereen een kans krijgt op een vrijwel gezond leven. En als hij daaraan kan bijdragen op een manier als dit, dan doet hij dat natuurlijk met alle liefde!
Jaco heeft Ferdinand Dijkstra door Landbouwmachine merk CLAAS leren kennen en daardoor in contact gekomen met zijn zoon Willem die deze vreselijke energiestofwisselingsziekte heeft. “Ik haal overal oud-ijzer op en zorg dat het gesloopt kan worden om geld op te halen voor de stichting.”
De slogan van Team Forza4Willen is: Geef energie voor Energy4All we weten zeker dat dit wel goed komt met deze kanjers!
https://actie.energy4all.nl/team/geef-energie-voor-energy4all-voor-forza4willem