Onlangs hebben wij Geef energie voor Energy4all een nieuwe bankschroef in ontvangst genomen.
De bankschroef is gesponserd door Rietman uit Hasselt (OV).

Na het grote succes van afgelopen winter, hebben we deze Zomer een nieuwe serie bier van de lokale bierbrouwer.
De Ambachtelijke Vechtdal Brouwerij heeft opnieuw voor Stichting Energy4All twee verschillende biertjes uit hun recepten boekje gepakt met ingrediënten uit de streek van de Gemeente Dalfsen. Dit keer is er gekozen voor: een Blond Biertje en een Trippel biertje.
Net als de vorige keer is dit bier is met zorg gebrouwen door de Ambachtelijke Vechtdal Brouwerij in Dalfsen, Zij werken met mensen die een afstand hebben tot de arbeidsmarkt, zij bieden een veilige en sociale werkplek aan deze mensen. de Ambachtelijke Vechtdal Brouwerij is zelf ook een stichting met een ruime keuze aan verschillende speciaalbieren. Hoe mooi is dat?
De setjes van 4 flesjes kosten € 12.50
 

Over de biertjes.
Energy4all -Trippelbier

Mooi koperkleurig bier dat na het inschenken een mooie witte schuimkraag laat zien. Dit stevige bier met Belgische roots heeft een mooie moutige geur die doet denken aan een mandarijnachtige fruitigheid. In de smaak komt de fruitigheid ook mooi naar voren en blijft de hop mooi op de achtergrond. In de mond voelt het bier vooral plakkend aan samen met een aangename koolzuur prikkeling. In de nasmaak veranderen de moutige- en fruitige tonen mooi naar een licht bitter afdronk. Mooi bier bij een stevige kaas of een ovengerecht.

 

Energy4all-Blondbier.

Na inschenken een mooi koperkleurig bier die een mooie witte schuimkraag laat zien. In de geur komt vooral de mout mooi naar voren vergezeld van een lichte snoepjesgeur. De smaak is moutig en zoetig, waarbij de zoetigheid, lichte bitterheid en in de verte een zuurtje voor een mooie balans zorgen. In het mondgevoel valt vooral stevige hoeveelheid koolzuur op en zorgt de mout voor een licht plakkend gevoel. De nasmaak verandert mooi van zoetig, naar zurig en (hop) bitterig.
Aangenaam bier waarvoor een passende gelegenheid makkelijk te vinden is.

Nieuw voor Energy4all- Forza4willem! Samen met Kayn en Dini haak ik dieren op bestelling! Geef aan wat je leuk vind en wij maken het! We zijn net gestart er is nog niet zo veel in voorraad. Maar dat gaat veranderen. Prijzen in overleg!

Opnieuw mogen we weer een lege flessen actie houden.
Dit keer bij de AH Dalfsen
We zitten onder de knop en er staat een bak hoe mooi is dat!!!
Lever snel je flessen in een steun de weg naar dat onmisbare medicijn tegen energiestofwisseling ziekten.
Help helpen op weg naar het medicijn.
Geef energie voor Stichting Energy4All

Onze cameraman Jaap van Willigen (bekend van oa. SBS6) heeft nog een extra video gemaakt van de afgelopen dagen in de bergen.
https://www.youtube.com/watch?v=nJ2-ANv0rDg

En ook hier het mooie filmpje van dag drie op de Stelvio!

https://www.youtube.com/watch?v=9GtpSZS3uqw

De dag video van Dag 2 de beklimming van de Mortirolo.


https://youtu.be/ZjF0wwPeMQ8

Vandaag hebben Anja, Aleyna, Alex, Jaco, Kayn, Pim,Tineke de Gavia beklommen.
Hier de hoogtepunten van vandaag.

https://www.youtube.com/watch?v=44RopRbVWXI
 

Overloon/Nieuwleusen.
Onlangs kregen we weer een berichtje van Familie Hofmans uit Overloon, dat zij weer een grote lading kroonkurken/wacinelichtjes en deksels hadden staan.
Afgelopen weekend zijn we van Geef Energie Voor Energy4all de vracht wezen halen.... Het was super veel, zoveel dat we gelijk weer een vracht weg kunnen brengen! Over twee weken gaan we de machtige bergen bedwingen in Italië en de opbrengst van deze vracht brengt ons weer een stukje dichterbij ons doel!

Samen voor het medicijn!

TEAM Forza4Willem STELT ZICH VOOR!
Team Forza4Willem heeft in 2014 voor het eerst mee gedaan aan het Forza4Energy4All
Pim Dollekamp heeft de Stevio, Mortirolo en Gavia al meerdere keren bedwongen op de fiets. Geweldig dat hij er weer bij is.
Alex en Tineke Duizer, hebben zich aangesloten bij het team Forza4Willem, omdat zij geraakt zijn door de verhalen. “Het meeste wat ons raakte was dat het voor ons allemaal zo makkelijk is je hebt de energie om leuke dingen te doen. Voor Willem en de andere kinderen is dit niet zo. Geen energie om met vriendjes en vriendinnetjes te spelen of naar school toe gaan. Wij vinden dat dit voor elk kind mogelijk zou moeten zijn en daarom geven zij hun energie om sponsors te vinden en op andere manieren geld op te halen om dat broodnodige medicijn er te laten komen”.
Tineke zal gaan wandelen en Alex gaat op de fiets.
Hans en Els de Rijk gaan mee als supporter. Voor Energy4all zetten zij zich in door oud ijzer in te zamelen en organiseren vele andere acties. Zij zullen de deelnemers weer naar de top schreeuwen!
Aleyna en Anja, collega’s bij de trein en vriendinnen, zijn woonachtig in Duitsland in het mooie Beieren. Zij houden beiden van natuur, wandelen, foto’s maken en kunnen bijna om alles lachen. “Dus in actie komen voor Willem en zijn lotgenootjes met Forza4Energy4All is dan eigenlijk een heel logisch gevolg. Iets doen wat we leuk en fijn vinden combineren met iets wat broodnodig is om deze verschrikkelijke ziekte uit de wereld te krijgen!”
Kayn, is 16 jaar en loopt mee met de Forza4energy4all omdat ook hij het belangrijk vindt dat iedereen een kans krijgt op een vrijwel gezond leven. En als hij daaraan kan bijdragen op een manier als dit, dan doet hij dat natuurlijk met alle liefde!
Jaco heeft Ferdinand Dijkstra door Landbouwmachine merk CLAAS leren kennen en daardoor in contact gekomen met zijn zoon Willem die deze vreselijke energiestofwisselingsziekte heeft. “Ik haal overal oud-ijzer op en zorg dat het gesloopt kan worden om geld op te halen voor de stichting.”
De slogan van Team Forza4Willen is: Geef energie voor Energy4All we weten zeker dat dit wel goed komt met deze kanjers!
https://actie.energy4all.nl/team/geef-energie-voor-energy4all-voor-forza4willem