Afgelopen weken hebben we bier verkocht voor stichting Energy4all
we hebben 240 flessen verkocht.
Iedereen bedankt die bij ons bier gekocht heeft !

Bestel ze snel deze heerlijke oliebollen natuurlijk gaat de GEHELE opbrengst naar Forza4Willem !!!

Dit is mogelijk Door: AH Nieuwleusen, Schildersbedrijf Brouwer Dalfsen, Hoeben metalen Kampen, Vechtstede notarissen en Noordman tapijt Hattemerbroek en Electropoint Verhoeven Dalfsen. Super bedankt allemaal.

U kunt ze bestellen via: info@het-hobbyrijk.nl

Opnieuw mogen we weer een lege flessen actie houden.
Dit keer bij de AH Dalfsen
We zitten onder de knop en er staat een bak hoe mooi is dat!!!
Lever snel je flessen in een steun de weg naar dat onmisbare medicijn tegen energiestofwisseling ziekten.
Help helpen op weg naar het medicijn.
Geef energie voor Stichting Energy4All

We kregen van iemand de tip en op 07-09-2021 hebben wij ons ingeschreven om mee te doen voor deze actie. Vandaag(10-09) kregen we voor drie uur 's middags het bericht dat we er bij zijn. Vanaf 5 oktober kunt u stemmen op Energy4all!

Schrijf het op in uw agenda, zet het in uw telefoon en deel het vooral met iedereen! Want als wij genoeg stemmen krijgen, dan krijgen we de kans Energy4all voor een Jury te presenteren op 11 december en hebben we kans om €10.000,- of €5.000,- of €2.500,- te winnen, wat dus gebruikt gaat worden voor het medicijn onderzoek! Een kans die zeker niet voorbij willen laten gaan!

Onze cameraman Jaap van Willigen (bekend van oa. SBS6) heeft nog een extra video gemaakt van de afgelopen dagen in de bergen.
https://www.youtube.com/watch?v=nJ2-ANv0rDg

En ook hier het mooie filmpje van dag drie op de Stelvio!

https://www.youtube.com/watch?v=9GtpSZS3uqw

De dag video van Dag 2 de beklimming van de Mortirolo.


https://youtu.be/ZjF0wwPeMQ8

Vandaag hebben Anja, Aleyna, Alex, Jaco, Kayn, Pim,Tineke de Gavia beklommen.
Hier de hoogtepunten van vandaag.

https://www.youtube.com/watch?v=44RopRbVWXI
 

Overloon/Nieuwleusen.
Onlangs kregen we weer een berichtje van Familie Hofmans uit Overloon, dat zij weer een grote lading kroonkurken/wacinelichtjes en deksels hadden staan.
Afgelopen weekend zijn we van Geef Energie Voor Energy4all de vracht wezen halen.... Het was super veel, zoveel dat we gelijk weer een vracht weg kunnen brengen! Over twee weken gaan we de machtige bergen bedwingen in Italië en de opbrengst van deze vracht brengt ons weer een stukje dichterbij ons doel!

Samen voor het medicijn!

TEAM Forza4Willem STELT ZICH VOOR!
Team Forza4Willem heeft in 2014 voor het eerst mee gedaan aan het Forza4Energy4All
Pim Dollekamp heeft de Stevio, Mortirolo en Gavia al meerdere keren bedwongen op de fiets. Geweldig dat hij er weer bij is.
Alex en Tineke Duizer, hebben zich aangesloten bij het team Forza4Willem, omdat zij geraakt zijn door de verhalen. “Het meeste wat ons raakte was dat het voor ons allemaal zo makkelijk is je hebt de energie om leuke dingen te doen. Voor Willem en de andere kinderen is dit niet zo. Geen energie om met vriendjes en vriendinnetjes te spelen of naar school toe gaan. Wij vinden dat dit voor elk kind mogelijk zou moeten zijn en daarom geven zij hun energie om sponsors te vinden en op andere manieren geld op te halen om dat broodnodige medicijn er te laten komen”.
Tineke zal gaan wandelen en Alex gaat op de fiets.
Hans en Els de Rijk gaan mee als supporter. Voor Energy4all zetten zij zich in door oud ijzer in te zamelen en organiseren vele andere acties. Zij zullen de deelnemers weer naar de top schreeuwen!
Aleyna en Anja, collega’s bij de trein en vriendinnen, zijn woonachtig in Duitsland in het mooie Beieren. Zij houden beiden van natuur, wandelen, foto’s maken en kunnen bijna om alles lachen. “Dus in actie komen voor Willem en zijn lotgenootjes met Forza4Energy4All is dan eigenlijk een heel logisch gevolg. Iets doen wat we leuk en fijn vinden combineren met iets wat broodnodig is om deze verschrikkelijke ziekte uit de wereld te krijgen!”
Kayn, is 16 jaar en loopt mee met de Forza4energy4all omdat ook hij het belangrijk vindt dat iedereen een kans krijgt op een vrijwel gezond leven. En als hij daaraan kan bijdragen op een manier als dit, dan doet hij dat natuurlijk met alle liefde!
Jaco heeft Ferdinand Dijkstra door Landbouwmachine merk CLAAS leren kennen en daardoor in contact gekomen met zijn zoon Willem die deze vreselijke energiestofwisselingsziekte heeft. “Ik haal overal oud-ijzer op en zorg dat het gesloopt kan worden om geld op te halen voor de stichting.”
De slogan van Team Forza4Willen is: Geef energie voor Energy4All we weten zeker dat dit wel goed komt met deze kanjers!
https://actie.energy4all.nl/team/geef-energie-voor-energy4all-voor-forza4willem