Welkom op de pagina van Forza
Waarom Forza, Forza4Willem. Forza is Italiaans wat staat voor Kracht en Vooruitgang.
Bijna elk ziek kind/volwassen heeft een team omzich heen, familie, vrienden en kennisen. Omdat de kinderen zelf geen kracht hebben en vaak erg ziek zijn, geven de familie en vrienden kracht om geld in te zamelen, elk team leverd zijn eigen bijdragen door verschillende acties. zo doen wij (geef energie voor Energy4All) het voor Willem omdat het persoonlijker maakt dan een algemene naam. Maar al het geld van ieder team apart komt samen bij Energy4all Samen voor het medicijn!

Elke Maand schrijft Ferdinand Dijkstra uit naam van Willem een blog. Over de gebeurtennissen die in deze maand zijn gebeurt, zowel leuke dingen maar ook de minder leuke dingen, elke dag is anders en elke week is anders.
Op de site Willem Weblog kan u alles vinden over Willem en zijn familie.
 

Over Willem

Ik ben Willem Dijkstra geboren op 6 december 2010 in Rutten. Ik woon daar (als ik niet in het ziekenhuis lig) met mijn vader Ferdinand, moeder Renate en mijn grote zussen Jennifer, Anniko en Hanna. Omdat ik de eerste zoon ben stond het huis op z’n kop, mijn zussen hadden eindelijk een broertje. Al vanaf mijn geboorte ben ik een bijzonder kind (zegt iedereen), hoewel de Apgar score goed was kon ik al snel niet goed drinken, ook had ik moeite met wakker worden en kreunde ik behoorlijk. Iedere dag kwam de dokter even bij mij kijken en papa en mama vertellen wat ze nog meer konden proberen om mij te laten drinken, totdat de dokter op vrijdag 10 december besloot om mij door te sturen naar het ziekenhuis. Ik had nog steeds bijna niks gedronken, viel alleen maar af en werd niet wakker, het ging echt niet goed met mij.

We kijken terug op een super mooie Forza4energy4all wat we mochten beleven afgelopen week.

5-6-7 september werden de bergen in Italië beklommen de Stelvio en de Gavia die konden niet beklommen worden vanwege een afsluiting door rotsblokken die gevallen waren en nog konden vallen.

Maar als vervanging werden de Torri di Fraele, de Bormio 2000 en de Eita door de Kanjers beklommen. De Mortirolo werd door de stromende regen gehaald. Wat zijn het Kanjers of er nou gelopen werd of gefietst.We waren als een grote familie er was plezier er was verdriet en emotie Het was SUPER. Het was GAAF. Kortom het WAS TOP!