WIE ZIJN WIJ?

Jaco de Rijk: Heeft Ferdinand Dijkstra door het landbouw merk Claas leren kennen, en daardoor is hij in contact gekomen met zijn zoon Willem die deze vreselijke stofwisselingsziekte heeft. Willem zal op deze website steeds naar voren komen maar met hem natuurlijk al zijn lotgenootjes! Jaco is de bedenker van dit alles en heeft iedereen meegesleept om stichting Energy4all te gaan helpen. Jaco haalt overal oud-ijzer op en zorgt dat het gesloopt kan worden. Hij verzorgd de FB pagina en de website. Jaco heeft in 2021 de bergen in Italië bedwongen voor Forza4Willem en gaat dit in 2023 ook weer doen!

Hans en Els de Rijk: Wij zijn door onze zoon bekend geworden met de stichting Energy4all. Omdat wij willen helpen voor medicatie voor deze genadeloze ziekte zijn wij gestart met oudijzer inzamelen. Hans haalt alles wat er binnenkomt uit elkaar en sorteert het op metaalsoorten. Zodat de opbrengst bij de Oudijzerhandelaar hoger is! Ik, Els ondersteun alle acties en bedenk samen met de andere teamleden de acties, zorg dat alles aanwezig is en bereid alles voor. Ook sta ik op de braderiën en markten. Met Jaco samen verzorg ik deze website. Wij zijn de edities 2019, 2021 meegeweest als supporters naar de Forza en hopen dat komend jaar ook weer te gaan doen!

Sandra van der Wijk-Boertje: Moeder van 3 prachtige kinderen, ik zet mij in voor Energy4all in Rotterdam door oud ijzer papier en plastic op te halen en in te leveren. Naast deze inzet ben ik ook op de markten aanwezig voor geef energie voor Energy4all en houd samen met Jaco de facebookpagina bij. In 2022 heb ik de uitdaging om de bergen in Italië te gaan bedwingen samen gedaan met mijn zoon!
2023 ga ik er ook weer voor!

Danny van der Wijk: Voor de stichting help ook ik met het oud ijzer en de plastic en papier inzameling. Ik ben getrouwd met Sandra en vader van dezelfde 3 kinderen. Ik ben op de markten vaak te vinden als Kootje de Koala

Kayn Segaar: Ik ben de zoon van Sandra en Danny. Ik help het team met alle hand en spandiensten die er komen kijken op de markten. Ik help bij de kraam en ik probeer mijn school zover te krijgen mee te doen met onze actie op weg naar het medicijn voor energiestofwisselingsziekten. In 2021 heb ik de bergen beklommen en ook in 2022 heb ik mee gedaan.

Ayla van der Wijk:  Helpt ons de bierdoppen uit te zoeken en stampt de blikjes plat!

Logan van der Wijk:  Helpt ook met blikjes stampen én is onze levende mascotte!

Anja de Rijk: Ik ben de dochter van Hans en Els en woon in Inzell, Duitsland.
Net als de rest spaar ik ook oudijzer en probeer ik iedereen over te halen om mee te sparen. Vrienden en werkplekken zijn niet veilig, niks is te dol en iedereen die het maar horen wil vertel ik over Willem en zijn lotgenoten. Het tankstation van Inzell doet iedergeval al mee!  Bij speciale acties zoals de collecteweek en de optocht van 2018 kwam ik over naar Nederland. De 10e editie wil ik net als in 2022, meedoen als fietser en als wandelaar. 

Aleyna Somez: Dit is een Duitse collega en vriendin van Anja. Aleyna heeft in 2021 en 2022 de bergen beklommen. Aylena is door Anja enthousiast geworden voor energy4all en doet samen met Anja verschillende acties. Ze verzamelt ijverig ook oudijzer in.

Mijn naam is Pim Dollekamp, vriend en dorpsgenoot van de familie Dijkstra en dus ook van Willem Dijkstra.

Inmiddels al weer 6 jaar actief betrokken bij de stichting Energy4All en oudgediend deelnemer van Forza4Energy4All. Samen met de familie Dijkstra ben ik in 2014 het ‘Forza-avontuur’ aangegaan en zijn we voor de eerste keer naar Italië geweest om daar als ‘Team Forza 4 Willem’ de 3 machtige bergen, Gavia, Mortirolo en Stelvio te bedwingen. Daarna ben ik in 2015 en 2017 in mijn eentje als ‘Team Forza4Willem’ naar Italië geweest en heb in 2016 en 2017 ook ‘4-Days4Energy4All’ gefietst in Nederland. In 2019 ben ik samen met Ferdinand weer naar Italië geweest en heb daar de familie De Rijk ontmoet die zich zo ontzettend hadden ingezet voor Forza4Willem. Ook in 2021 zijn de bergen bedwongen. Dit alles heeft er voor gezorgd dat wij ons nu samen als Team Forza4Willem ook in 2023 weer gaan inzetten en onze energie gaan geven voor de ontwikkeling van een medicijn!

Ik ben Dini van der Wijk

Ik ben al sinds mensenheugenis bezig om allerlei dingen in te zamelen voor goede doelen.

Ik ben in aanraking gekomen met Energy4All via mijn zoon en schoondochter Danny en Sandra van der Wijk en ben druk bezig om allerlei hebbedingetjes te maken die op de braderieën en kerstmarkten etc. verkocht kunnen worden. In september 2022 hoop ik mee te gaan naar Italië als aanmoediging voor de familie die meedoen!

Wij zijn Alex en Tineke Duizer woonachtig in Capelle aan den IJssel in de mooie provincie Zuid Holland samen met onze lieve Jack russel Bella. Wij kenden heel de stichting Energy4All niet. Door Danny en Sandra hebben we er meer over te horen gekregen en zijn zo ook enthousiast geworden. Wij zijn toen ook oud ijzer gaan sparen, maar nog niet heel intensief. Op een gegeven moment zijn we bij de Familie de Rijk op bezoek geweest en hebben gesproken over de mooie ervaringen in Italië bij de Forza. Wij zijn wel sportief aangelegd qua wandelen en fietsen en het leek ons een hele mooie ervaring om aan deze uitdaging mee te gaan doen. Dus daarvoor zijn we gaan trainen en hebben in september 2021 meegedaan aan de Forza. Dit was zo'n fijne ervaring dat we zoiets hadden; wij geven energie, die de kinderen met deze ziekte niet hebben. Dat medicijn moet er komen. Daarom direct besloten, dit is niet eenmalig, wij gingen in 2022 weer mee naar Italië. Om het sponsorgeld bij elkaar te krijgen zamelen wij oud ijzer in, maken wij kaarten en verkopen die en daarnaast sparen we het hele jaar door statiegeldflessen, die leveren we in voor dit goede doel. Wij zelf zitten in team Forza4Willem dit is een heel leuk en hecht familieteam!

Esther Wever:

Haakt mee om alle mooie knuffels, tuttels en dergelijke voor de markten te maken.