Energy4All magazine

Het Energy4All Magazine is een jaarlijkse uitgave van Stichting Energy4All. Een belangrijk medium om te vertellen wat een energiestofwisselingsziekte is en wat de stichting doet om deze ziekte in de toekomst te kunnen stoppen.

Het Energy4All Magazine wordt gemaakt door ambassadeurs en vrijwilligers. Zowel redactie, journalisten, fotografen, vormgever en drukker zetten zich elk jaar weer in om er samen iets moois van te maken.

Het 10e Energy4All Magazine!
Wordt op 16 maart gelanceerd.

Een greep uit de 44 pagina's:

  • Ambassadeur Jochem van Gelder en patientje Milan sieren onze cover. Een mooi dubbelinterview waarin Milan vertelt dat het medicijn zijn grootste droom is.
  • Special over het onderzoek: Professor Jan Smeitink, Saskia Koene en Mirian Janssen vertellen over het medicijnonderzoek en het vervolgtraject.
  • Het ingrijpende verhaal van de ouders van Jesse. Zij verloren hun zoon aan een energiestofwisselingsziekte.
  • Forza4Energy4All: in de Italiaanse Alpen beklom een groep helden de Gavia, de Mortirolo en de Stelvio.
  • Familie Bak en Dijkstra delen hun verhaal.
  • drie leuke sponsorlopen in the spotlight.
  • Ervaringsverhalen van Freek, Alexander en Nathalie.
  • Mooie kunstprojecten Heartparade en Kunst voor Ieder.
  • Verschillende collectes.
  • Energie geven tijdens de Dam tot Damloop.

Organisatie

Onze missie

Energy4All Magazine

Jochem en Milan in actie voor het Energy4All Magazine

Voor de 10e editie van het Energy4All Magazine vond er een speciaal interview en fotoshoot plaats in het Radboudumc tussen onze ambassadeur Jochem van Gelder en patiëntje Milan Arens. Hoewel Milan al erg moe was ging hij ervoor en had hij een prachtige middag. Hier in beeld een 'sneak peak' van het interview, in het 10e Energy4All Magazine kan je hun hele interview lezen.

Bart van Gastel - videograaf & fotograaf https://bvangastel.myportfolio.com/ - heeft belangeloos het interview van Jochem en Milan vastgelegd voor onze tekstschrijver en dit mooie promofilmpje gemaakt.
 
Naast het interview sieren Jochem en Milan ook de cover van het jubileumnummer van het Energy4All Magazine, de prachtige foto's zijn belangeloos gemaakt door fotograaf Dennis Vloedmans https://dennisvloedmans.com

Energy4All Magazine bestellen

Word nu Donateur en ontvang jaarlijks ons Energy4All Magazine.
Je kan het Energy4All Magazine ook los bestellen. We vragen hiervoor de verzendkosten te vergoeden van € 3,-.  Wil je graag (ook) een eerder verschenen editie ontvangen? Mail dan naar info@energy4all.nl

Bestel het Energy4All Magazine hier.

Verhaag Drukkerij drukt het Energy4All Magazine

Ook deze 10e editie, met een oplage van 8.500 stuks, is weer belangeloos gedrukt door Drukkerij Verhaag. Wat zijn we blij en dankbaar met deze fijne samenwerking en hun inmiddels al jarenlange steun! Het Energy4All Magazine is weer van topkwaliteit! 

Hoofdredacteur Paulien bezocht Verhaag drukkerij en kreeg een leuke rondleiding van Jaap de Leeuw, bekijk hier het filmpje van die dag https://youtu.be/ftoIqUl0j6Q

Digitaal het Energy4All Magazine lezen

Bekijk en lees het 10e Energy4All Magazine online: https://issuu.com/stichtingenergy4all/docs/energy4all_magazine10

Bekijk en lees het 9e Energy4All Magazine online: https://issuu.com/stichtingenergy4all/docs/energy4all_magazine9_lr